Københavns Kommunes logo

Artist Talk med Thomas Dambo

Er du nogensinde stødt på en gigantisk træskulptur ude midt i skoven? Og har du nogen siden undret dig over hvad det er, hvem som har lavet den?

Vi inviterer dig nu med til en snak med kunstneren bag disse smukke trægiganter: Thomas Dambo!

Thomas Dambo er en kendt dansk kunstaktivist, som arbejder med genbrugt træ og plastikmaterialer. Hans kunstinstallationer findes over hele Danmark, inklusiv vores eget nærområde her på Østerbro og Nordhavn. Du har måske besøgt værkerne Det Vilde Røde Hus på Sibeliusgade 80 eller trolden Kaptajn Nalle på Nordsøvej?

Til dette arrangement, vil Thomas Dambo tage dig med på en rejse igennem hans kunst, med fokus på projektet med de store trolde, hvor han vil fortælle om inspirationen, der startede det hele, motiverne, den kreative byggeproces og hvordan projektet har udviklet sig udover Danmarks grænser.

Arrangementet finder sted d.15.december 2022, fra 18:30 - 19:30 i Østerbrohuset på 1.sal i rummet 'Salen'. Billetter inkluderer et glas vin (eller alkoholfri drink) og snacks. Det vil også være muligt at købe kunstnerens bøger til arrangementet.

Kom med til en spændende aften og fortab dig i genbrugskunstens verden! Vi glæder os til at se dig!

Arrangementet er støttet af Kultur – og Fritidsudvalgets coronapulje:

Kultur – og fritidsudvalget i Københavns Kommune har afsat midler til kulturelle aktiviteter i København for at sætte skub i kulturlivet, og støtte udøvende kunstnere efter en lang periode med coronanedlukning. Dette arrangement har modtaget midler fra coronapuljen.

Kontakt

Østerbrohuset

Århusgade 103

2100 København Ø
Del med