DrumDrum

DrumDrum er en unik oplevelse af tre musikeres gnistrende og virtuose sammenspil og spilleglæde.
Det er original, klangfuld og groovy musik, hovedsagelig skrevet af Benita Haastrup – og det er både medrivende, overraskende og humørfyldt.

DrumDrum handler om at videregive glæden ved at spille og improvisere sammen, om at inddrage lytteren og om at skabe fællesoplevelser, der åbner os.
Det er original, klangfuld og groovy musik, hovedsagelig skrevet af Benita – og det er både medrivende, overraskende og humørfyldt. Benita Haastrup har vundet mange priser for sit levende og farverige trommespil, bl.a Ben Webster Prisen og en DMA som årets børnejazzmusiker..

Med sig har hun to af landets absolutte top musikere: vibrafonisten Kaare Munkholm og bassisten Jens Skou Olsen.

Danish Music Awards : ” Benita formår som meget få at møde børn i øjenhøjde og invitere dem indenfor i musikken – alle går hjem med en fantastisk oplevelse i rygsækken”

Berlingske : “og hvad Benita Haastrup angår, så må man blot konstatere, at hendes trommespil er en højere enhed af velklang, teknisk raffinement, uophørlig veloplagthed og smittende livsglæde – og det er ganske forrygende”

Jazzspecial: Benita spiller lige medrivende hvad enten det er med trommestikker, køller, med hænderne eller på klokkespil, og samspillet med Jens Skou Olsen og Kaare Munkholm er nærmest telepatisk. Noget af den flotteste musik jeg længe har hørt.”

Kontakt

Krudttønden

Serridslevvej 2

2100 København Ø
Del med