Københavns Kommunes logo

Efter fødsel – Træning & babyleg (baby 0-7 mdr.)

For dig, der gerne vil have inspiration til leg og træning hjemme

Vi gennemgår en række dejlige øvelser, som styrker din krops muskler og bindevæv efter graviditet og fødsel. Baby leger med og får stimuleret sanser, balance og motorik.

Øvelserne kan udføres i flere sværhedsgrader, så der er både noget for dig, der næsten lige har født og dig, hvor det ligger nogle måneder tilbage. Vi sætter naturligvis fokus på bækkenbunden.

Du får også vist andre glade babylege, der stimulerer den lille. Du får at vide, hvad baby kan tåle på forskellige udviklingstrin – f.eks. hvilke kolbøtter, de kan lave, hvornår.

Vi runder af med en dejlig lille babymassage. Du får vist en udgave, der er utroligt spontan og nem. Der kræves hverken forberedelse, olie eller redskaber.

Efter undervisningen fremsendes noter på mail til de interesserede.
 

Medbring

- Blødt underlag til dig selv og din baby.

For mødre med børn i alderen 0-7 mdr.

Gravide er også velkomne (medbring gerne en dukke/bamse).

-----------------------------------

Arrangementet er en del af en arrangementsrække, der underviser i forskellige aspekter af livet med en baby. Efter hver seance står børnebibliotekar Birgitte klar med babybiblioteket, hvor der snakkes sprogstimulering. Her har hun aktuelle bøger for voksne samt pegebøger med, og der vil blive rig mulighed for at låne materialerne. Husk sundhedskort.

----------------------------------

Kontakt

Har du spørgsmål til undervisningens indhold, er du velkommen til at kontakte underviser Marianne Mogensen: info@denfriefys.dk.

Marianne er førstehjælpsinstruktør, certificeret af Dansk Førstehjælpsråd.
Hun er aut. fysioterapeut, ergonomilærer og motorikinstruktør - foruden tidl. Delingsfører i Beredskabskorpset (har bl.a. gennemgået uddannelse som brandmand og røgdykker).
Marianne er forfatter til bøgerne Efter fødsel - Træning & babyleg samt Ergonomi – Forflytnings- og arbejdsteknik. Hun har udgivet DVD’en Mavedans for Gravide.
Se denfriefys.dk og fysio-firstaid.dk

Kontakt

Kildevæld Kulturcenter

Bellmansgade 5C

2100 København Ø

Kontaktperson

Marianne Mogensen

info@denfriefys.dk

Del med