Københavns Kommunes logo

FN's Internationale Ældredag i Østerbrohuset med fællesspisning

Deltag i fejringen af seniorlivet med foredrag, bevægelse, musik og inspiration til nye fællesskaber. Oplev blandt andre Jytte Abildstrøm på dagen og lad dig falde ind i hendes farverige univers.
Husk at køb billet til vores lækre fællesspisning!

Tryk her og køb billet til vores fællesspisning!

Dagen står i seniorlivets tegn med fokus på de fantastiske muligheder, der er for dig, der er 60+.

Du kan købe en kop kaffe og andre lækkerier, og så er dagen ellers proppet med aktiviteter og en masse inspiration til at træde ind i nye fællesskaber. Du kan møde foreninger og organisationer. Mød Ældresagen, Danske Seniorer, Nabo Østerbro, Øbro Motion, Lokalhistorisk Forening, Pensionist Idræt og mange flere spændende aktører. Lyt også til dejlig musik med Visens Venner og De Lystige Musikanter, der byder op til dans. 

I løbet af dagen er der foredrag. Oplev Lars Bo Kaspersen fra Bat60+, der fortæller om, hvordan bordtennis og motion kan forbedre livskvaliteten for en person med Parkinson. Pensioneret læge Morten Noreng holder foredrag om kroniske smerter og behandling af smerter. Oplev også et foredrag ved den farverige Jytte Abildstrøm, der fortæller elskelige historier fra et spændende liv. 

Udover det kan du snuse til forskellige idrætsgrene som pickleball, bordtennis, badminton og meget mere.

Dagen bliver sunget i gang af Visens Venner, og dørene åbner kl. 9.30. 

Ved frokosttid er der dækket op til en lækker fællesspisning, hvor der skal købes en separat billet til 50 kr. Du kan finde arrangementet for fællesspisning og link til billet på siden her. Den hedder: "Fællesspisning x FN's Internationale Ældredag". Alle andre aktiviteter på FN's Internationale Ældredag i Østerbrohuset er helt gratis, og der er ingen tilmelding nødvendig.

FN's Internationale seniordag i Østerbrohuset er støttet af Østerbro Lokaludvalg. 

Kontakt

Østerbrohuset

Århusgade 103

2100 København Ø
Del med