Københavns Kommunes logo

Mig og Naturen // Fortællinger, koncert og talk

Hvad betyder menneskers forhold til naturen for
vores mentale sundhed og respekt for naturen? Og
hvad kan vi lære af oprindelige folk fx grønlændere
og sameres natursyn og storytelling?

Kom og hør når forfatter Jens Larsen og Ph.d  Eva Ritter fortæller om deres Storytelling Ekspedition til Grønland, Arktisk Norge og grænselandet mellem Danmark og Tyskland. De har indsamlet fortællinger fra rensdyrjægere, fangere, unge, kunstnere, pensionister, lærere, politifolk, forskere med flere. Kom og hør og lær af deres fængende fortællinger fra rejserne.

Du kan også møde den danske forfatter Iben Mondrup, der er opvokset i Grønland. Iben kommer og læser op og fortæller om sit forhold til naturen.

Eventet afsluttes med smuk koncert med den grønlandske musik -og performancegruppe INUANIMA, der trækker på grønlandske traditioner og moderne musik.

Program

16:30-17:00 Velkomst og Nordic Nature Narratives. Eva Ritter og Jens Larsen

17:00-17:15 Pause

17:15-18:15 Forfatter Iben Mondrup, Oplæsning og talk.

18:15-18:30 Pause

18:30-19:00 Koncert: INUANIMA, grønlandsk/dansk musik og performancegruppe

Læs mere her

Støtte til projektet 

Projektet ”Naturen og mig” er støttet af Nordisk Ministerråd (NAPA og Nordisk Kulturkontakt), Alta Kommune, Sønderjysk Kultur fællesskab og Letterstedtska Föreningen, som også laver det til en bog og podcast. 

Samarbejdspartnere

Projektet udføres i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening København, SDGWORLD – Verdensmåls NGO og Center for Regenerativ Filosofi.

Kontakt

Kildevæld Kulturcenter

Bellmansgade 5C

2100 København Ø
Del med