Københavns Kommunes logo

Nomerne i Kildevæld: Workshop med quiz og tegninger // Jan Kjær

Tag en af dine voksne i hånden og tag på oplevelse i Nomernes fantastiske univers. Her kan du også møde Nomernes far Jan Kjær.

Til børn i alderen 7-10 år.
Brug din vinterferie i fantasiens og kreativitetens tegn. Kom med til en sjov workshop med foredrag, quiz, spas og tegning. Workshoppen er ganske gratis, men kræver tilmelding via billetto. Kun børn skal have billet.

Nomerne er små væsener fra Nomerskoven for foden af Nomertræet. Der er seks forskellige Nomere, som kan kendes på deres masker, hvor ikke to er ens. Forskellighederne fører til uenighed i Nomerskoven. Men Nomerne viser, hvordan forskellighed kan ende med at blive vores store styrke, hvis vi forsøger at forstå hinanden og lære fra hinanden. 

Nomerne er en prisbelønnet bogserie til børn. Udover bogserien har Nomernes 'far' Jan Kjær udviklet sjove materialer, der sæe tter gang i børnenes fantasi. Alt sammen indenfor Nomernes smukke, positive og farverige univers

-------------

Husk madpakke!

Der er også andre sjove Nomerne-aktiviteter i Kildevæld Kulturcenter den 13. og den 14. februar fra 10-14. Det fulde program ser ud således:
Mandag d. 13.:

  • Nomerne-workshop - med quiz og tegninger med Jan Kjær (7-10 ÅR), kl. 12-13. Gratis, men kræver tilmelding via Billetto
  • Perleplader og perler, kl. 10-14. Gratis
  • Farvelæg Nomerne, kl. 10-14. Gratis

Tirsdag d. 14.:

  • Lav dit eget Nomerne klistermærke (fra 8 ÅR), kl. 11-12 og kl. 13-14. Gratis, men kræver tilmelding via Billetto
  • Perleplader og perler, kl. 10-14. Gratis
  • Farvelæg Nomerne, kl. 10-14. Gratis
  • Lav din egen Nomerne badge, kl. 10-14. Gratis

 

Kontakt

Kildevæld Kulturcenter

Bellmansgade 5C

2100 København Ø
Del med