Københavns Kommunes logo

Planteworkshop for børn og voksne med Signe Wenneberg & co.

Vi er i de spæde forårsdage, og det kribler i de grønne fingre. Kom med til en hyggelig dag i planternes tegn, og lær af den dygtige Signe Wenneberg.

Kom med til gratis planteworkshop for børn og voksne med Signe Wenneberg & Co., når Kildevæld Kulturcenter og Miljøpunkt Østerbro åbner dørene og byder foråret velkommen. Der vil være aktiviteter for både store og små.

TILMELDING: Arrangementet er gratis, men husk tilmelding til louise@miljopunkt-osterbro.dk, så vi ved, hvor meget kaffe vi skal brygge, og hvor mange blomsterfrø, vi skal tage med til jer!

Kl. 14.00 – 14.30 kan du høre en talk med forfatter, foredragsholder og bæredygtighedsekspert Signe Wenneberg, der fortæller om hverdagsaktivisme, urban gardening, kompost og høns – og ikke mindst om, hvordan man sagtens kan dyrke grøntsager, blomster og krydderurter, selvom man bor inde midt i byen.

Kl. 14.30 – 16.30 er der åben workshop for både børn og voksne – og rig mulighed for at få jord under neglene. I kan bl.a. plante frø og tage med hjem til altanen eller vindueskarmen, gå på opdagelse i kompostens forskellige stadier, eller lave en hjemmelavet potte af avispapir. Alle spørgsmål er velkomne.  

Signe Wenneberg og hendes to studentermedhjælpere - Marie og Freja - hjælper med at tage de grønne fingre i brug og deler ud af deres gode råd til, hvordan du får lige præcis den frodige, og måske spiselige, altan eller byhave, du drømmer om. 

Der vil også være boder med blandt andet grønne planter og frø fra den lokale planteskole HAVERO - Botanisk Gin til de voksne - kompostspande - og havebøger.

Medbring gerne æggebakker, tomatbakker, mælkekartoner eller anden genbrugsemballage til at få de små frø med hjem i. 

Indenfor i det nye Kildevæld Kulturcenter kan I gå på opdagelse i det nye kulturhus, samt købe varme drikke og lidt at spise i kulturhusets lille café.

Workshoppen er arrangeret af Kildevæld Kulturcenter og Miljøpunkt Østerbro. 

Kontakt

Kildevæld Kulturcenter

Bellmansgade 5C

2100 København Ø
Del med