Københavns Kommunes logo

Reception: Åbningsfejring af Værkstedet i Kildevæld Kulturcenter

Kom og vær med til at fejre åbningen af Værkstedet i Kildevæld Kulturcenter den 31. marts kl. 16. Værkstedet ligger på 2. sal og bliver en vigtig ressource for husets kreative workshops.

Vi fejrer, at Værkstedet er klar og parat til at blive taget i brug til en inspirerende eftermiddag, hvor du kan komme forbi og få en smagsprøve på, hvad du kan i værkstedet, og hvordan du kan udfolde dine kreative ideer.

Programmet for dagen:

  • 16.00: Dørene åbnes til Værkstedet på 2. sal i Kildevæld Kulturcenter.
  • 16.30: Vi byder velkommen med lette forfriskninger og noget lækkert til ganen
  • 17.00: Lav tryk på en mulepose eller laserskær en nøglering og tag med hjem
  • 19.00: Tak for i dag!

Kom og se mulighederne i Værkstedet i Kildevæld Kulturcenter.

-------

Værkstedet i Kildevæld er det perfekte sted til dine hobbyprojekter med digital fabrikation. Du kan blandt andet vinylskærer til klistermærker og t-shirts, laserskærer i genbrugskarton, træ og akryl og 3D-printe med genbrugsplastik.

Værkstedet vil have en ugentlig åbningsdag om tirsdagen, og hver anden tirsdag vil der være workshops i brug af maskinerne. Her vil man lære at designe i 3D, optimere 3D-print, 3D-printe i farver, T-shirt-tryk med AI og laserskære interiør samt redesign og upcycling af genbrugsmaterialer.

Værkstedet tilbyder som udgangspunkt genbrugsmaterialer til brug af maskinerne, men der er også mulighed for at bruge sine egne materialer. Værkstedet er brugerstyret, og der er mulighed for at få større del i værkstedets faciliteter via en status som superbruger. Superbrugeren er med til at holde værkstedet åbent, servicere maskinerne og har en stemme til fremtidigt indkøb og drift. Kom forbi os og hør mere!

--------
Maskinparken i værkstedet:

Kontakt

Kildevæld Kulturcenter

Bellmansgade 5C

2100 København Ø
Del med