Sanselig sanketur og fællesspisning

Kom med på en sanselig sanketur, hvor vi går på opdagelse i vores lokale bynatur og finder spiselige planter. Bagefter skal vi have en hyggelig aften med fællesspisning.

Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag og aften, hvor vi tager på sanselig sanketur og spiser sammen bagefter. Camilla Toft Christiansen fra Miljøpunkt Østerbro guider os, når vi går på opdagelse efter spiselige planter i den lokale bynatur. Her sanker vi spæde, sprøde forårsspirer, som vi bruger som topping på den lækre vegetarret, cafeen i mellemtiden har forberedt til os. På turen kan du lære mere om, hvad der er af spiselige planter i naturen i april måned, og hvis vi er heldige finder vi fx både ramsløg og brændenælde spirer, som smager friskt og skønt i denne tid. 

Turen varer ca. 1 time, og når vi kommer hjem med høsten, skyller vi det og klargører det sammen, så det kan bruges som tilbehør til den lækre, varme vegetarret som står klar klokken ca. 18. Vi nyder maden i fællesskab om det lange bord, og får måske en masse gode snakke om spiselige planter, bynatur, sæsonerne og vores relation til naturen. 

Turen er gratis, men retten koster 65 kroner per person. Derfor er tilmelding nødvendig via Billetto. 

Der er plads til 30 mennesker. 

Arrangementet er en del af Det VILDT GRØNNE Kildevæld og er støttet af Nordea-fonden. 

Kontakt

Kildevæld Kulturcenter

Bellmansgade 3C

2100 København Ø
Del med