Tubalupa

Tubalupas iørefaldende world- og folkemusik møder børn og voksne i øjenhøjde i et muntert mix af musik og fortælling. Sjov i gaden, fis og ballade, lystig musik i spandevis og fantasifulde historier som perler på en snor.

Fede Fiduser og Fortællinger – en musikfortælling i Ole Lund Kirkegaards univers
Sjov i gaden, fis og ballade, lystig musik i spandevis og fantasifulde historier som perler på en snor.
Med smittende begejstring spoler de fire veloplagte Tubalupa-musikere tiden tilbage til dengang, mor var dreng, og leg og hittepåsomhed gik hånd i hånd: Børn kastede med makrelmadder, cyklede rundt med benene på styret, tørrede ituslåede æg op med naboens hund eller stak hele hånden ind i munden, så den sad fast og skolens pedel måtte trække den ud sammen med et par mælketænder. Tubalupas iørefaldende world- og folkemusik møder børn og voksne i øjenhøjde i et muntert mix af musik og fortælling.
Musikerne i Tubalupa Band har spillet sammen og hver for sig i diverse danske folkbands: Basco, Fromseier*Hockings, Calibut Band mm. Sangskriver Anders Ringgaard blev nomineret til Carl Nielsen prisen som Årets Børnemusik Komponist 2017 for musikken til danseforestillingen Knud Romers ABC. Nogle vil også kende Anders & Christina fra den medrivende musikfortælling Dansemyggens Odyssé som de har spillet på henved 200 skoler, og nu er de klar med en ny skør og på-hit-som musikfortælling.

Kontakt

Krudttønden

Serridslevvej 2

2100 København Ø
Del med