Vilde lege med de mindste

Vilde lege med de mindste (baby 4-12 mdr.).

Krop og sind har brug for alsidig bevægelse, belastning og sansestimulation uanset alder. Fysioterapeut Marianne Mogensen viser lege, der stimulerer barnets sanser, balance og motorik, heriblandt kolbøtter, snurreture, rulninger og boldlege. Til sidst gearer vi ned med en simpel og dejlig babymassage

Medbring blødt underlag til din baby. For (bedste)forældre med børn i alderen 4 til 12 mdr. Gravide er også velkomne (medbring gerne en dukke/bamse).

Workshoppen foregår i Kildevæld Kulturcenter, Bellmansgade 3C i Kultursalen. Barnevogne kan medbringes og der er en Café, hvor du kan købe kaffe m.m.

Noter fremsendes efterfølgende på mail, så du bedre kan huske det hele.
Marianne er forfatter til bogen Efter fødsel – træning & babyleg, forlaget Frydenlund.
 

Om arrangementet: 

Arrangementet er en del af en arrangementsrække, hvor vi sætter fokus på krop, bevægelse og sprog. Sprog og bevægelse hænger nemlig sammen. Dit barns sproglige udvikling går hånd i hånd med dets øvrige udvikling – følelsesmæssigt og motorisk.

Efter hver workshop står børnebibliotekar Birgitte klar med pop-up biblioteket, hvor du kan låne de nyeste pegebøger og aktuelle bøger for voksne. Bøgerne kan lånes med hjem med det samme, blot du har downloadet bibliotekets app. og er meldt ind.

Kontakt

Kildevæld Kulturcenter

Bellmansgade 3C

2100 København Ø
Del med