Forsamlingshuset på Rymarksvej er åbnet med stil

Den sidste weekend i marts blev kulturlivet sparket i gang i forsamlingshuset på Rymarksvej.

Huset, der har været en del af Instituttet for Blinde og Svagsynede (IBOS), har været i brug siden august 2022, af både den internationale skole og forskellige folkeoplysende foreninger. Siden da, er der blevet arbejdet hårdt for at puste liv i huset og skabe rammerne for et lokalt samlingssted for kultur -og fritids aktiviteter.   

Fredag d. 25. marts havde frivillig gruppen af borgere omkring Rymarksvej inviteret til fællesspisning og jazzkoncert. Kultursalen på Rymarksvej var mildest talt proppet med god stemning og mennesker i festligt humør. Koncerter var støttet af IBOS og Østerbro Lokaludvalg, hvor frivilliggruppen havde søgt midler gennem Østerbropuljen.  

Det er i høj grad takket være et godt samarbejde med den stærke gruppe af frivillige, at Forsamlingshuset på Rymarksvej er kommet så godt på vej. Og det er netop den frivillige ånd og ønsket om at kunne skabe en rig kultur i lokalområdet, der skal bære huset videre.  

Lørdag var aften var svømmehallen på Rymarksvej kortvarigt omdannet til en tropisk filmklub. Der var nemlig i samarbejde med CPH:DOX inviteret til ”Pool-party”. Baderingene var pumpet op og slush-ice maskinen sørgede for servere forfriskninger, imens levende billeder løb over det udspændte lærred for enden af svømmebassinet. Det var endnu en festlig aften, med deltagere fra nær og fjern.  

De to arrangementer i åbningsweekenden vidner om de vidtgående muligheder der er for at lave netop det arrangement DU brænder for i Forsamlingshuset på Rymarksvej. Har du ikke et arrangement i tankerne lige nu, men blot lyst til at være en del af et fedt fællesskab, der skaber lokal kultur? Så findes der altid et niveau du kan være med på, hvad enten det er at skænke saftevand og smil ud eller plante nye krydderurter foran gangene.  

Hvis du har en god idé til hvad der kan ske ved Forsamlingshuset på Rymarksvej - så tag endelig kontakt til Helene Rendtorff (Bydelskultur) på AF9W@kk.dk eller Katrine Amalie Yde (Idræt) på NG0Q@kk.dk.  

Hvis du har interesse, er du også meget velkommen i facebook gruppen: Forsamlingshuset på Rymarksvej 

Og husk at står du med en idé til et arrangement i lokalerne på Rymarksvej, så kan du også søge Østerbropuljen: Søg penge | Østerbro Lokaludvalg (kk.dk) 

Vi glæder os til mange flere gode stunder i og omkring Forsamlingshuset på Rymarksvej.  

Billede
Filmvisning i Svømmehallen på Rymarksvej
Filmvisning i Svømmehallen på Rymarksvej
Fotograf
Kultur Ø
Billede
Svømmehallen på Rymarksvej med filmlærred og baderinge
Svømmehallen på Rymarksvej klar til filmvisning
Fotograf
Kultur Ø
Billede
Jazzkoncert på Rymarksvej
Jazzkoncert på Rymarksvej
Fotograf
Kultur Ø

Har du en god idé til et arrangement ved Forsamlingshuset på Rymarksvej? Så kontakt os

Helene Rendtorff

Helene Rendtorff

Bydelskultur

Katrine Amalie Yde

Katrine Amalie Yde

Idræt