Om Kultur og Fritid Ø

Om Kultur og Fritid Ø

Her finder du information om kulturhuse, idrætsanlæg og biblioteker på Østerbro og i Nordhavn..

Fotograf
Daniel Liversage

Kultur og Fritid Ø

På denne hjemmeside kan du læse om kulturhuse, idrætsanlæg og biblioteker på Østerbro og i Nordhavn. På svoemkbh.kk.dk kan du få information om byens svømmeanlæg. Alle huse og faciliteter er en del af Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune.

Vores vigtigste opgave er at samarbejde med københavnerne om at skabe en by, der lever og udvikler sig. Vi er til for dig, der kan lide kultur og idræt, eller som vil skabe det sammen med os. Vi åbner døren for alle jer, der deltager i vores arrangementer på bibliotekerne, i vores kulturhuse og på vores idrætsanlæg. Vi lægger vægt på at være til stede i hele byen, og sammen med dig og dine naboer arbejder vi for at udvikle vores aktiviteter og huse. 

Kontakt

Vil du i kontakt med os, kan du skrive til:

Bydelsleder Alexander Karl Lehmann via mail på IR4E@kk.dk.

For henvendelser omkring booking af vores huse og faciliteter, skriv til: bookoesterbro@kff.kk.dk 

En del af Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune

Husene du ser på Kultur og Fritid Ø hører under Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune. Vi arbejder under ansvar overfor de politiske beslutninger, som træffes i Københavns Borgerrepræsentation og i Kultur- og Fritidsudvalget.

Kultur- og Fritidspolitikken i Københavns Kommune fastsætter rammerne for vores målsætninger og daglige arbejde.

Læs mere om Kultur- og Fritidspolitikken her.

Vi arbejder desuden under ansvar overfor de politiske beslutninger og prioriteringer, som Københavns Borgerrepræsentation og Kultur- og Fritidsudvalget løbende måtte træffe.

Læs mere om Kultur- og Fritidsudvalget (KFU) i Københavns Kommune her.