OPDATERING PÅ SITUATIONEN I IDRÆTSHUSET D.14/12/22

På mandag d.19 dec. mødes alle relevante parter med Københavns Ejendomme og vi håber på, at kunne melde mere konkret ud omkring både proces og tidsplan for genopretningen i løbet af næste uge, herunder gradvis genåbning for brugere i det omfang vi kan.

Vi ved at rigtig mange venter på atter, at kunne komme ind i Idrætshuset og genoptage deres virke og skabe liv i og omkring Idrætshuset og Østerbro Stadion.

Derfor arbejder Københavns Ejendomme og Kultur- & Fritidsforvaltningen for en hurtig genopretning af stedet, således at man kan påbegynde genåbning. Da det involverer forskellige myndigheder og dele af arbejdet med genopretningen kræver sundheds- og sikkerhedsmæssige foranstaltninger, så brugere sikkert kan benytte stedet, tager det også lidt længere tid.

På mandag mødes alle relevante parter med Københavns Ejendomme og vi håber derfor på, at kunne melde mere konkret ud omkring både proces og tidsplan for genopretningen i løbet af næste uge, herunder gradvis genåbning for brugere i det omfang vi kan.

Vi takker for Jeres fortsatte forståelse og tålmodighed, og ser frem til atter at kunne åbne for brug.

Venligst

Kultur & Fritid Østerbro