GRÆNSELØST

GRÆNSELØST handler om, hvor svært det kan være at mærke en grænse, at sige fra når nogen overskrider den, og om situationer, hvor man først opdager grænsen på den anden side.

GRÆNSELØST
En ungdomsforestilling om at mærke efter og sætte grænser

Nogen råber. De skal skynde sig. Pelle og Alice skal løbe om kap. Hvis Alice vinder, skal Pelle gå ud af klassen. Hvis Pelle vinder, bliver han. De står ved startlinjen. Alle holder vejret. Så lyder Elias’ stemme: ’3, 2, 1′. Det er sommer. Solen skinner. På ’NU’ løber de.

Det er fem år siden. Efter det har Alice og Elias hængt sammen. Hinandens bedste venner. Nu er det 9. med fuld fart, fællesskab, fester og forårsforelskelser. Men langsomt kommer spørgsmålet, om hvad der egentlig skete dengang, snigende.

I GRÆNSELØST hvirvler skuespillerne det unge publikum ind i forskellige historier, hvor det at sætte grænser og grænseoverskridende adfærd spiller hovedrollen. Historierne væver sig sammen og ind og ud af hinanden og handler om, hvor svært det kan være at mærke en grænse, sige fra, når nogen overskrider den, og om situationer, hvor man først ser grænsen på den anden side.

Med forestillingen ønsker MÆRKVÆRK at give de unge mod på at sætte grænser og lyst til at tage de svære sårbare samtaler, der kan følge af at sætte dem.

PÅ & BAG SCENEN
Medvirkende Anne Gry Henningsen & Morten Klode
Instruktør: Mikkel Løvenholt Reenberg
Dramatikere: Lin Melkane & Josephine Eusebius
Scenograf: Siggi óli Pálmason
Lysdesigner Flora Brandt
Komponist & lyddesigner Thomas Dinesen
Produceres af MÆRKVÆRK

ANMELDERNE SKREV
"[…] alting lykkes"
Michael Svennevig, Ørkendrømme.

"Grænseløst vil kunne spejle unge fra Skagen til Gedser."
Steen Blendstrup, POV International

"[…] konkluderer, at meget smerte og ensomhed kunne have været undgået, hvis vi var bedre til at tale om og respektere hinandens grænser. Og lytte til vores egne følelser, der faktisk er et fortrinligt kompas, når man skal finde sin retning i livet."
Me Lund, teateravisen.dk

"Grænseløst – velfortalt og vedkommende ungdomsteater om at overskride grænser"
Rie Hammer
iscene.dk

PRAKTISK
Aldersgruppe:
7.-10. klasse (13+)

Spilledage og -tider:
Onsdag d. 28. august kl. 17
Torsdag d. 29. august kl. 10 & kl. 12
Fredag d. 30. august kl. 10 & kl. 12

Varighed:
Ca. 50 minutter

Kontakt

Krudttønden

Serridslevvej 2

2100 København Ø
Del med