Kom med: Nu åbner dørene til Kildevæld Kulturcenters Værksted

Træd ind i en ny verden af digital kreativitet og innovation i Kildevæld Kulturcenters Værksted, som officielt åbner dørene fredag den 31. marts!  

Dette FAB LAB Værksted har potentiale til at blive en unik ressource på Østerbro, der vil inspirere både børn, unge, voksne og ældre til at udforske og udtrykke kreativitet på nye, digitale måder. 

En af hovedmålene med værkstedet er at fremme bæredygtig tænkning ved at genanvende ressourcer og tænke på innovative måder at skabe nyt liv på gamle materialer. Med en bred vifte af spændende teknologier, som ikke er almindeligt tilgængelige i hjemmet, kan du forvente at eksperimentere og udfordre dig selv på kreativ vis. 

Der bliver højt til loftet og rig mulighed for at lege og idéudvikle i forskellige hobbyprojekter. Sæt i gang! 

 

Det perfekte sted til dine hobbyprojekter med digital fabrikation 

I det nye værksted er der plads til alle slags hobbyprojekter. Du vil have adgang til store maskiner som en vinylskærer, laserskærer og 3D-printere, så du kan lave alt fra smykker og lamper til t-shirt-tryk og legetøjsfigurer.  

Du behøver ikke at være dus med en 3D-printer på forhånd for at komme i gang: Vi holder nemlig Åbent Værksted tirsdage kl. 17-21 i april, hvor du kan lære at bruge maskinerne til dine egne projekter. 

Med værkstedets åbning får skoler i nærheden også nye muligheder for at bruge værkstedets teknologier og få god, praktisk og ikke mindst kreativ teknologiforståelse. 

 

3-2-1 … Kom med til Værkstedets åbningsreception i Kildevæld og lav dit første print! 

Til åbningsreceptionen den 31. marts kl. 16-19 kan du høre meget mere om Værkstedets maskinpark. Du får viden om værkstedets priser og om, hvordan du kan engagere dig som medlem og frivillig. Glem ikke at afprøve en af værkstedsmaskinerne og printe din egen mulepose eller lave en nøglering, som du kan tage med hjem. 

Værkstedet bliver primært brugerstyret, og derfor kan du blive en FAB-Lab Superbruger og få større del i faciliteterne ved at hjælpe med at holde værkstedet åbent på alle hverdage samt servicere maskinerne og give din stemme til fremtidigt indkøb og drift. 

 

Åbent værksted med workshops i april 

På tirsdage til Åbent Værksted sørger Kildevæld Kulturcenter for en grundig introduktion til brug af maskinerne. Vær opmærksom på at nogle af arrangementerne kræver tilmelding. 

 

I Værkstedet kan du i april opleve: 

På Kildevæld Kulturcenters Facebookside kan du følge med for at få løbende mere information om deltagelse.  

OBS: Værkstedet tilbyder som udgangspunkt genbrugsmaterialer til brug af maskinerne for en mindre egenbetaling, men der er også mulighed for at medbringe sine egne materialer. 

 

Vil du i dialog om et samarbejde i Værkstedet? 

Vi er altid interesserede i samarbejdspartnere i Værkstedet. Kender du en uddannelsesinstitution, virksomhed, eller har du et større projekt eller en idé, du gerne vil have realiseret - som også kan være til gavn for andre - så kom forbi os og hør mere eller skriv til: virkelyst@kk.dk.  

 

Se program for åbningsreceptionen her