Barselscafé med Miljøpunkt Østerbro

Barselscafé med Miljøpunkt Østerbro - støttet af Nordeafonden.

Hvordan giver jeg min baby en god, grøn start på livet? Kom til oplæg om den bæredygtige børnefamilie og hør om forbrug, genbrugskultur, kemi i hverdagen, moderne stofbleer m.m., og få samtidig mulighed for at dele dine egne erfaringer, holdninger, tvivl, tips eller aha-oplevelser med andre nybagte forældre.

Bagefter kan du bytte dig til nyt til baby. Det foregår i Kildevæld Kulturcenter torsdag d. 21. november kl. 10.00 – 12.00. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Er der skadelig kemi i gammelt plastiklegetøj? Er moderne stofbleer et reelt klimavenligt alternativ til engangsbleer? Kan babyprodukter være allergifremkaldende? Er der noget babyudstyr man ikke bør købe brugt, men finde fra ny?

Disse – og mange flere – spørgsmål er på programmet, når Miljøpunkt Østerbro inviterer til hyggelig og inspirerende barselscafé for kommende og nybagte forældre i Kildevæld Kulturcenter.
 

Om arrangementet:

Arrangementet er et samarbejde mellem Østerbro Bibliotekerne, og det ‘Det Vildt grønne Kildevæld’ i Kildevæld Kulturcenter og støttet af Nordea-fonden.

Kontakt

Kildevæld Kulturcenter

Bellmansgade 3C

2100 København Ø
Del med